2009-jun: Ex-Rochdalebaas geniet in Spanje

ma 22 jun 2009,


Ex-Rochdalebaas Möllenkamp zoeft comfortabel met een Mercedes cabrio door de straten van het Spaanse Altea.
Foto: Telegraaf

door Bart Mos

ALTEA (SPANJE) –  De van zelfverrijking beschuldigde en ontslagen Rochdaletopman Hubert Möllenkamp geniet momenteel van het goede leven rond zijn villa, met tennisbaan en zwembad, in Zuid-Spanje.

Terwijl in Nederland een onderzoek loopt naar verdachte vastgoeddeals, rijdt ex-Rochdalebaas Hubert Möllenkamp onbezorgd in het Spaanse Altea rond in een Mercedes Cabrio.

Terwijl voor ruim een miljoen beslag is gelegd op zijn woning in Lelystad en justitie een fortuin aan verdachte vastgoeddeals onderzoekt die Möllenkamp persoonlijk uit naam van de Amsterdamse woningstichting Rochdale afhandelde, woont hijzelf aan de zonnige Costa Blanca. Hoewel Möllenkamp op aanraden van vrienden de Bentley en Ferrari voorlopig even in zijn garage laat staan en hij zich voornamelijk verplaatst in een knalroze Suzuki Jeep of de Mercedes cabrio van zijn vrouw, valt aan zijn gedragingen niet op te maken dat hij zich zorgen maakt.

Brutaal

“Nu ben ik een nóg bekendere Nederlander dan Will Luikinga”, zou hij afgelopen week nog over zijn dj-vriend hebben geroepen op een van de vele zonovergoten terrasjes. In Altea wonende Nederlanders vinden het gedrag van Möllenkamp brutaal. “Hij vertoonde hier altijd al Zonnekoninggedrag, maar sinds alle publiciteit over de Rochdale-affaire wordt het alleen maar erger”, vertelt één van hen.

bron: www.telegraaf.nl

Advertentie

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: